Olival pružio velikodušnu podršku Udruzi

U današnjem svijetu gdje se društvena odgovornost poslovanja sve više cijeni, tvrtka Olival ističe se kao primjer posvećenosti zajednici i ženskom zdravlju.

Njihova nedavna inicijativa, donacija od 5 % prihoda od prodaje putem web prodaje Udruzi Ja sam 1 od 10, pokazuje njihovu predanost stvaranju pozitivnih promjena u društvu.

Ova velikodušna gesta ne samo da ukazuje na njihovu sposobnost poslovanja s pozitivnim utjecajem, već također svjedoči o njihovoj brizi za zajednicu u kojoj posluju. Donacija od 5 % prihoda od prodaje putem web prodaje iskoristit će se za pokrivanje troškova rada Udruge za promicanje, razvitak te unapređivanje prava žena oboljelih od endometrioze.

Olivalova odluka da odvoji dio svojih prihoda za donaciju nije samo izraz njihove filantropije, već i strateški pristup poslovanju koji naglašava važnost održivosti i brige za zajednicu. Njihova posvećenost društveno odgovornom poslovanju ne samo da donosi korist, nego daje bezrezervnu podršku ženama oboljelim od endometrioze. Navedenim postupanjem gradi povjerenje među potrošačima koji podržavaju tvrtke koje pokazuju osjećaj odgovornosti prema društvu.

U ime svih onih koje će imati koristi od ove vrijedne donacije, želimo izraziti iskrenu zahvalnost tvrtki Olival. Njihova velikodušnost će imati dubok i trajan utjecaj na živote mnogih, i pruža nadu u bolje sutra.

Hvala vam, tvrtka Olival, na vašoj predanosti i kontinuiranoj podršci zajednici i okolini.