Popodnevni endo razgovori u Zonaru

U sklopu obilježavanja mjeseca podizanja svijesti o endometriozi, Udruga žena oboljelih od endometrioze "Ja sam 1 od 10" organizirala je posebno druženje pod nazivom “Dani žutih ruža – popodnevni endo razgovori”. Ovaj izniman događaj održao se 15. ožujka 2024. godine u moderno uređenom Hotelu Zonar Zagreb.

S početkom u 17:00 sati, okupljene žene imale su priliku razmijeniti najnovija saznanja o endometriozi i raditi na unapređenju zdravstvene skrbi za oboljele. Uz to, sudionice su si pružale međusobnu podršku, što je dodatno osnažilo zajednicu i potaknulo osjećaj zajedništva. Nevjerojatno je bilo vidjeti toliko snažnih i inspirativnih žena na jednom mjestu, povezanih zajedničkim ciljem - borbom protiv endometrioze. Posebno se zahvaljujemo našim dragim stručnjakinjama - Maji Obrovac Glišić, Karmen Matković Melki, Viktoriji Mišuri i Zrinki Štetić Grubišić. Njihova predavanja i dijeljenje iskustava iz područja nutricionizma, fizioterapije i psihoterapije u kontekstu endometrioze, bili su od neprocjenjive vrijednosti za sve prisutne. Njihova znanja i stručnost pridonijela su boljem razumijevanju i upravljanju ovim složenim stanjem.

Također, ogromno hvala upućujemo našim donatorima koji su uveličali ovaj događaj i omogućili da svaka uzvanica ponese kući malu poklon vrećicu kao uspomenu na druženje. Zahvaljujemo se Almagei, The Cookie Factory Zagreb, Moje Malo Zlato, L'ADRIA, Olival Cosmetics te posebnu zahvalu upućujemo Hotelu Zonar Zagreb (Maistra) koji nam je ljubazno otvorio svoja vrata.

Ovaj događaj bio je više od običnog okupljanja; bio je to trenutak zajedništva, učenja i podrške koji je ostavio dubok dojam na sve sudionice. Veselimo se da ćemo i u budućnosti organizirati slične događaje koji će dodatno osnažiti našu zajednicu i pomoći u borbi protiv endometrioze.